HALKOHOLISTI

by admin

Halkoholismin oireet

Halkoholisti on henkilö, jolla on selvästi havaittavissa erityinen intohimo puusavottaan ja puilla lämmittämiseen. Halkoholisti innostuu kaikenlaisista puilla lämmittämisen edellyttämistä toimenpiteistä, aina puunkaadosta klapien tekoon ja pinoamiseen. Myös halkoliiterien suunnittelu ja toteutus on lähellä halkoholistin sydäntä.

Tuntomerkit ja lähestyminen

Halkoholistin tunnistat metsurintöissä yleensä kirkkaasta vaatetuksesta ja leveästä hymystä. Halkoholistin lähestyminen ja jututtaminen on turvallista. Huomioida kannattaa toki halkoholistin suorittama työvaihe. Halkoholistin saattaa bongata ajoittain myös korkealta puusta. Tällöin halkoholistilla on yleensä mukanaan kiipeilykaatovarusteet. Halkoholisti on vaaraton ja hyvin ihmisläheinen, joten älä pelästy -Halkoholistilta saattaa löytyä puupurua hampaiden väleistä. 😉

Lisätietoa

Halkoholisti on Vihtiläisen JelpPasi Oy:n aputoiminimi ja osoitus yrittäjän erityisestä rakkaudesta kaikenlaisiin puutöihin. Halkoholisti toteuttaa puunkaadot hankalistakin paikoista, hävittää risut, murskaa kannot, kuljettaa tukit, pätkii, halkoo sekä pinoaa puut ja kaikkea siltä väliltä. Halkoholisti keskustelee mielellään kaikkien kanssa ja tuntee erityistä sympatiaa muita halkoholismista oireilevia kohtaan, joten ole rohkeasti yhteydessä!

Halkoholisti: Pasi Lehtola

Sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksy Lue lisää