METSURINTYÖT

by admin

Tämä uusiutuva energianlähteemme ja pääasiallinen rakennusmateriaalimme puu on kova kasvamaan. Hetki sitten se oli vasta pieni verso ja nyt se on ylittänyt talon harjakorkeuden reilusti ja muodostaa vaaraa tai haittaa kiinteistölle. Niin komea ja tarpeellinen kuin puu onkin, tullaan joskus siihen pisteeseen, että se on pakko kaataa, lyhentää tai vähintään hoitokarsia. Varsinkin jaloihin lehtipuihin luettava tammi vaatii arvokkaan ilmeensä säilyttämiseksi ajoittain kuolleiden oksien karsimista.

Pystystä pinoon

JelpPasi Oy suorittaa kaikki puunkaadot täydellä palvelulla. Hankalatkin kohteet onnistuvat vaaratta kiipeilykaatomenetelmällä tai henkilönostimella. Voit kertoa, haluatko kenties vielä nauttia puun tuomasta varjosta ja tyytyä pelkkään karsintaan vai olisiko parempi kokonaan ilman puuta. Halutessasi kaadan puun, karsin, pätkin, halkaisen ja pinoan sen odottamaan seuraavaa lämmityskautta. Minulta löytyy kaikki työvälineet puun käsittelyä varten jolla työ sujuu turvallisesti ja tehokkaasti. Minulta löytyy tarvittava kalusto myös puun ajoon metsästä ja oksien poisvientiin. Tarvittaessa suoritan maksuttoman arviointikäynnin. Soita ja kerro tarpeesi!

Mikä ihmeen Halkoholisti?

JelpPasi Oy:llä on myös aputoiminimi Halkoholisti. Jos tunnistat oireet itsessäsi tai tämä herätti uteliaisuutesi, niin katso lisää valikosta Halkoholisti.

Sivustolla käytetään evästeitä. Hyväksy Lue lisää